Salsa Mi Vida School Dance din Mangalia aniversează 7 ani

0
655

Aniversarea Salsa Mi Vida School Dance 7 ani! 

afis-salsa-mi-vida-7ani

INVITATIE ANIVERSARE 7 ANI SALSA MI VIDA DANCE SCHOOL – SAMBATA, 9 APRILIE 2016, ORA 22.00, RESTAURANT ALUTUS, MANGALIA
Dragi prieteni, fosti si actuali cursanti, voi, oameni dragi carora va place dansul si  care ati ales la un moment dat in viata voastra sa impartasiti cu noi aceeasi pasiune, dansul,
Va invitam pe toti sa sarbatorim impreuna 7 ani de DANS, 7 ani de PRIETENIE, 7 ani plini de momente, SENTIMENTE si emotii traite lacursuri, petreceri si evenimente, alaturi de Salsa Mi Vida School Dance!
Duminica, 9 aprilie 2016, ora 22.00, la Restaurant Alutus, Soseaua Constantei, nr.27 din Mangalia, va avea loc spectacolul de aniversare, ocazie cu care va vom prezenta noile coregrafii ale trupei Salsa Mi Vida School Dance precum si alte show-uri cu invitati surpriza din lumea dansului! Continua mai apoi petrecerea pe ritmuri fierbinti de salsa, bachata, cha cha si kizomba, invitandu-va la dans, distractie si dansuri de grup, pana dimineata!
Intrare eveniment: 20 lei/persoana.
Biletele de intrare pot fi procurate pana la data de 7 aprilie, de la Scoala de Dans Salsa Mi Vida, str. Muncitorului, nr.10 si de la intrarea Restaurantului Alutus, in seara evenimentului. Pentru alte informatii sau rezervari, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0762.288.733; 0735.786.028.
Va asteptam cu drag alaturi de noi!
Salsa Mi Vida School Dance.
Parteneri media: Mangalia.TV si Mangalia News.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply