Sediul de campanie al PRM Mangalia a fost spart şi vandalizat

0
652
prmarecandidatlamangaliaionminca
     “Aseară, (joi, 17.03.2016 – n.r) sediul de campanie din Mangalia al Partidului România Mare a fost spart şi vandalizat. Vă anunț că tot ce am construit împreună până acum, a fost distrus de o mâna criminală.
     Mă doare că pe lângă obiectele materiale, s-a furat munca oamenilor, efortul depus de aceștia pentru a completa listele cu susținători. Nu intenționez să acuz pe cineva anume dar îmi este foarte clar că această spargere nu a fost dată la întâmplare. Dacă ar fi fost vorba de nevoia disperată a unui om de a avea un televizor, aș fi fost dispus să îi dau televizorul meu de acasă. Dar sunt sigur că nu este vorba doar de atât, cred că listele cu semnături au fost ținta atacului și mai cred că nu va rămâne un eveniment izolat.
     Vreau să previn pe această cale formațiunile politice să își ia măsuri sporite de siguranță pentru a preveni astfel de situații.
     Deși se încearcă pe toate căile să fiu împiedicat să îmi continui lupta pentru binele orașului Mangalia, vă anunț pe toți că nu voi face pasul înapoi. Nu au furat doar de la mine ci de la toți cetățenii care sunt alături de mine și mă sprijină necondiționat. Ambiția și determinarea sunt printre puținele lucruri care nu pot fi furate, mai ales de la un număr așa mare de oameni.
     Vă aștept la sediul PRM pentru a îndrepta, pe cât se poate, răul făcut de cei ce sunt și au fost mereu o rușine pentru comunitatea din Mangalia. Această situație nu face decât să ne unească și să înverșuneze lupta cu acest fenomen care face rău atâtor oameni. După ce voi fi ales, vă garantez că vom reuși împreună cu autoritățile abilitate să diminuăm considerabil infracționalitatea în Municipiul Mangalia”.
     Ion Mincă, președinte PRM Mangalia.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply