Candidatul PRM la Primăria Mangalia, alesul Ion Mincă și-a inaugurat primul sediu de campanie

1
653

ion_minca_prm_noul_sediu_mangalia

EDITIA DE SUD: Într-un cadru festiv, sprijinit de o filială reorganizată și reanimată, candidatul PRM Mangalia la funcția de primar, consilierul local Ion Mincă și-a deschis primul sediu de campanie, situat pe strada Rozelor. Ulterior, alesul va inaugura cel puțin încă un sediu, într-o zonă centrală a municipiului, pentru o cât mai bună derulare a pregătirii alegerilor din 5 iunie a.c.

La eveniment, au participat deputata UNPR, Liliana Mincă, soția candidatului, dar și Radu Comănici, președintele Organizației Județene a PRM Constanța.

Martoră la eveniment a fost și fotografie a liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, trecut în neființă anul trecut, în semn de respect, dar și datorită legăturii strânse pe care a avut-o cu membrii din Mangalia, pe care i-a vizitat de foarte multe ori.

Consilierul local Ion Mincă a anunțat pe facebook, în urmă cu o lună, că va candida pentru a treia oară la funcția de primar, deoarece s-a declarat nemulțumit de felul în care se desfășoară lucrurile în oraș.

”Cu excepția unei scurte perioade de timp, când am întrerupt legătura din motive obiective, mă simt foarte atașat de PRM, partid pe listele căruia am și fost ales consilier local în 2012. Am mai avut două mandate de consilier, unul tot din partea PRM, iar celălalt din partea PC. Locuiesc de peste 40 de ani în Mangalia și nu intenționez să mă mut vreodată de aici. Până la această vârstă pe care o am, consider că am acumulat suficientă experiență și ca om și ca politician. Nu am făcut, niciodată, nimic de care să-mi fie frică sau rușine. Candidez pentru ultima dată la această funcție și regret că până acum oamenii nu m-au ales, astfel că nu am putut demonstra câte lucruri bune puteam face, deja, pentru acest oraș. Sunt singurul candidat sau consilier local care nu a primit, niciodată, niciun teren, favoare sau contract cu Primăria. Nu am făcut decât bine oamenilor care mi-au solicitat ajutorul și tocmai de aceea doresc să las ceva în urma mea, iar despre mine să se vorbească, după ce nu voi mai fi, numai de bine. Decizia de a candida este legată și de faptul că până acum, cei care au candidat și câștigat, s-au transformat ulterior, nu au mai vrut să facă lucruri bune, cu toate că nu duceau lipsă de competență”, a declarat candidatul PRM la Primăria Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ion Mincă a mai precizat că va avea o campanie liniștită, fără jigniri ori atacuri la persoană.

Deputata Liliana Mincă ar fi tentată să ajungă, la toamnă, parlamentar de Constanța

Continuarea, în editiadesud.ro, 25.02.2016.â





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Imi pare nespus de rau ca nu am ajuns la inaugurare. Vad foarte multi tineri in imaginile postate pe contul de Facebook lucru care ma bucura. Mai toate partidele sunt capusate de oameni din vechiul sistem care – DIN PACATE – nu dau nici o sansa tinerilor. Puteti conta pe mine la viitoarele intalniri si felicitari pentru initiativa de a promova tinerii. Succes!

Leave a Reply