Patronii generosi isi vor trimite angajatii in concediu cu voucherele de vacanta VIDEO

0
636

TVLITORAL.RO: Primele tichete au fost tiparite si au ajuns deja la angajatori. Indiferent că lucrează la stat sau la privat, toţi salariatii şi-ar putea plăti următorul concediu cu tichetele de vacanţă. Atenție însă, înainte de a visa la destinații exotice, trebuie să vă spunem că voucherele sunt valabile exclusiv pentru staţiunile din ţara noastră şi, mai este un aspect important. Tichetele sunt nominale!

tichetele-de-vacanta-pentru-bugetari-2015

Tichetele de vacanţă pot fi oferite atât de firmele private, cât şi de instituţiile de stat. Daca bugetarii le vor primi în locul actualelor prime de vacanţă, în mediul privat, acordarea acestor vouchere ramane la latitudinea angajatorului. Dupa ce intra in posesia voucherelor, fiecare poate începe să-şi organizeze timpul. Fie merge la o agenţie de turism că să-şi stabilească pachetul de distracţie, fie negociază direct cu hotelul sau pensiunea autorizată de Autoritatea Naţională pentru Turism.

Primele vouchere de vacanţă au ajuns deja la firmele ale căror patroni le-au inclus în pachetul salarial. Iar în avantaj ies mai ales companiile , sumele vor fi deduse din impozitele şi taxele pe care le plătesc angajatorii. Totodata, masura reprezintă si o gura de aer pentru turismul românesc.

Continuarea, AICI. 9 ian.2016.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply