Câștigătorii maratonului editorial MANGALIA – TOP 20 și-au primit diplomele și premiile [galerie FOTO]

1
2758

festivitate_premiere_mangalia20_21Ieri, 29 decembrie 2015, în Sala Coloanelor de la Cercul Militar din Mangalia, a avut loc Festivitatea decernării Diplomelor de Excelență și a Premiilor Speciale prilejuite de finalizarea proiectului-maraton inițiat de Redacția ziarului online Mangalia News, intitulat „Mangalia – TOP 20”, proiect prilejuit de împlinirea a două decenii de la declararea Mangaliei ca municipiu.

Moderatorul festivității a fost prof. Traian Lupu, directorul ziarului Mangalia News, care a vorbit despre personalitățile municipiului Mangalia prezentate pe parcursul a opt luni de zile într-un serial de 20 de episoade, pe site-ul www.mangalianews.ro, și a oferit premiile și diplomele câștigătorilor concursului.

festivitate29dec2015mangalia1

Directorul ziarului a mulțumit sponsorului principal al proiectului, domnul Aurelian Marin, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), precum și doamnei Anca Jigmond, director de marketing al Agenției de Turism „Paradis, Vacanțe de Vis”, din Constanța.

Printre cei care și-au ridicat diplomele și premiile au fost: scriitoarea Dora Alina Romanescu (Saveta Georgescu), scriitorul Virgil Stan, cercetător științific dr. Sorin Marcel Colesniuc, poeta Emilia Dabu, pilotul de raliuri Emil Ghinea, pictorul, graficianul și cantautorul Gabriel Tora, poeta Ana Ardeleanu, precum și reprezentanții instituțiilor și asociațiilor din Mangalia, care s-au clasat între primii 20 de câștigători ai concursului: Aura Mircea – Teatrul „Thaliamar”, Anca Vlădescu – Teatrul Muzical „Tinemar”, Liana Naum – Cercul Militar Mangalia. În discursurile rostite, cu toții au felicitat redacția ziarului Mangalia News pentru această remarcabilă inițiativă și au mulțumit celor care i-au votat pentru a ajunge în topul personalităților locale.

festivitate29dec2015mangalia2

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

festivitate29dec2015mangalia3

festivitate29dec2015mangalia4

festivitate29dec2015mangalia6

festivitate29dec2015mangalia7

festivitate29dec2015mangalia8

festivitate29dec2015mangalia9

festivitate29dec2015mangalia10

festivitate29dec2015mangalia11

Premiul Special i-a revenit scriitoarei Dora Alina Romanescu, cea care a întrunit cele mai multe voturi (586!), în sondajul de opinie de la finalul serialului și constă într-un sejur complet de cinci zile la hotelul Belvedere din Predeal. Acest Premiu Special a fost oferit de Agenția de Turism „Paradis, Vacanțe de Vis”, din Constanța.

festivitate_premiere_mangalia20_1-dora-alina-romanescu

La finalul festivității, directorul ziarului online Mangalia News, prof. Traian Lupu a mulțumit din nou publiciștilor și scriitorilor Aurelia și Ștefan Lăpușan, autorii remarcabilei Monografii “Mangalia în paginile vremii”, lucrare ce a inspirat serialul MANGALIA 20 și a prezentat două mesaje transmise de doamna conf. univ. dr. Aurelia Lăpușan:

„Faceţi un lucru minunat, promovând acest oraş nepereche şi pe oamenii lui! Organizaţi şi un mini Muzeu de Istorie modernă şi contemporană, ca să puteţi aduna acolo documente, obiecte, mărturii ale oamenilor oraşului! Cu atâta entuziasm şi patriotism local, veţi reuşi! Felicitări! Mangalia, oraşul superlativelor, are nevoie de oameni ca dumneavoastră. Să fiţi sănătoşi şi să vi se împlinească toate gândurile bune! Am citit articolele şi m-am bucurat, pentru că păstrați atenţia tuturor asupra splendorilor Mangaliei, pe care o iubim cu toţii. Sărbători fericite şi ani mulţi, rodnici, plini de bucurii!

festivitate_premiere_mangalia20_14

festivitate_premiere_mangalia20_28

festivitate_premiere_mangalia20_16

festivitate_premiere_mangalia20_11

festivitate_premiere_mangalia20_12

festivitate_premiere_mangalia20_emil-ghinea18

festivitate_premiere_mangalia20_30

festivitate_premiere_mangalia20_17

festivitate_premiere_mangalia20_24

festivitate_premiere_mangalia20_22

Alături de cei premiați, la festivitate au mai participat reprezentați ai administrației locale (comandor în rezervă Nicolae Teodorescu si Ruxandra Georgescu), precum și oameni de cultură din municipiul Mangalia.

Cele douăzeci de episoade ale serialului MANGALIA 20, pot fi vizualizate AICI.

Vă invităm să citiți și articolul MANGALIA 20, un TOP al personalităților locale, la final de an jubiliar.


Mangalia News, 30 decembrie 2015.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Va cunosc pe majoritatea, deoarece mi-am petrecut o mare parte din viata in minunatul oras Mangalia. Am luat cu mine amintirile cele mai frumoase si va urmaresc cu o deosebita placere. Felicitari, Domnule profesor Traian Lupu si intreaga echipa, pentru tot ceea ce faceti! Sunteti oameni minunati, plini de ”HAR DIVIN” si cu un SUFLET NOBIL!
    Fam.Stefan va respecta, va iubeste pe toti si va doreste calduros “LA MULTI ANI!”

Leave a Reply