Profesorii din Mangalia, victimele războiului politic local

0
548
carturesti.ro%20

profesoriidinmangaliavictimele

TELEGRAF: Cadrele didactice din Mangalia nu și-au primit drepturile salariale câştigate în instanţă, deoarece membrii Consiliului Local nu s-au întrunit în şedinţă pentru a vota o rectificare bugetară.

În conflictul politic de la Mangalia, dintre primarul Cristian Radu și o parte a consilierilor locali, în special cei ai PSD, profesorii cad victime colaterale. Edilul Mangaliei, Cristian Radu, a anunțat că profesorii nu îşi pot primi drepturile salariale câştigate în instanţă deoarece membrii Consiliului Local nu s-au întrunit în şedinţă pentru a vota o rectificare bugetară în acest sens. „Şedinţa a fost convocată marţi după-amiază, dar au venit doar șase din 19 consilieri. Ceilalţi au invocat că „nu au ştiut””, a spus Radu. Sătui de războiul dintre aleșii locali, profesorii din Mangalia au spus că ar fi trebuit să primească încă din 10 decembrie drepturile salariale câștigate în instanță și care au fost tăiate abuziv de Guvernul Boc.

„Eu am de primit 1.400 de lei, bani care ar fi fost utili de Sărbători. Noi, cei din Mangalia, nu ne-am bucurat de aceleași drepturi. Vă reamintim că în nenumăratele dumneavoastră declarații publice vă arătați preocupat de soarta cetățenilor Mangaliei. Să înțelegem că profesorii acestui oraș pe care îl conduceți nu se regăsesc în această categorie?”, se arată într-o scrisoare adresată primarului Cristian Radu și care a fost semnată de mai mulți profesori din Mangalia.

Citește și:

Războiul dintre primarul Mangaliei și consilierii locali = gaură în bugetul local


Distincţiile Gheorghe Lazăr în învăţământ. Situaţia de la Mangalia și din țară

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Către PARLAMENTUL ROMÂNIEI: Distincţiile Gheorghe Lazăr în învăţământ. Situaţia de la Mangalia și din țară

Cine fură dreptul la distincţia “Gheorghe Lazăr”? Profesorii din Mangalia se simt amăgiţi şi îşi cer drepturile cuvenite


Mangalia News, Vineri, 18 decembrie 2015.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply