Fostul consilier Crăciun îşi ia adio de la 6 milioane! A pierdut procesul cu Primăria Mangalia

0
661

farmec.ro
carturesti.ro%20

craciun_marian

Marian Crăciun

REPLICA: Lovitură grea pentru fostul consilier local Marian Crăciun! Firma controlată de acesta a pierdut procesul cu Primăria Mangalia, prin care solicita achitarea contravalorii unor lucrări edilitare de aproape 6 milioane de lei.

„Primăria Mangalia a câştigat, ieri, la Curtea de Apel Constanţa un dosar important prin care bugetul local ar fi putut fi prejudiciat cu suma de aproape 6 milioane de lei, ca urmare a comandării, ilegale, a unor lucrări edilitare în perioada 2006-2008”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Mangalia. Conform datelor din dosar, societatea reclamantă – SC M & D CORPORATION COMERCIAL SRL – a adjudecat prin licitaţie, la vremea respectivă, lucrări edilitare în valoare de 800 mii lei. Ulterior, suma a fost majorată prin acte adiţionale la valoarea de 1,3 milioane de lei, fiind invocate lucrări suplimentare.
„Deşi primarul de la acea vreme era obligat să facă o nouă licitaţie pentru alte lucrările suplimentare, acesta nu a respectat legea şi a dispus aceluiaşi constructor realizarea altor lucrări cu o valoarea de 30 de ori mai mare. După comandarea ultimelor lucrări, edilul respectiv a semnat procese-verbale de recepţie a acestora, fără a exista certitudinea realizării”, au explicat reprezentanţii primăriei, evitând să pronunţe numele edilului de la acea vreme, şi anume Zanfir Iorguş, despre care se ştie că este un duşman declarat al actualului primar, Cristian Radu.
Mai mult, în replicaonline.ro, Vineri, 18.12.2015.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply