Luptătorul Tudor Bocai de la CS Marea Neagră, cele mai multe titluri de campion la Kung-Fu

0
630
carturesti.ro%20
kung-fu-tudor-bocai-vlad-bocai
Ediţia 2015 a Campionatului Naţional de Kung-Fu, în probele „Sanda” individual, „Total-Contact Fighting” individual, „Taolu Tradiţional”, „Luptă Tradiţională” şi „Taichi Tradiţional” individual şi duo-sincron, s-a disputat sâmbătă, la Casa de Cultură din Mangalia. La campionat au participat 54 de luptători, aparţinând de opt cluburi sportive de la Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact (preşedinte, Shihan Dorel Bulearcă). Campionatul s-a desfăşurat pe durata a şapte ore.
 
Chiar dacă participarea a fost redusă, din pricina fondurilor insuficiente, meciurile la probele de full-contact „Sanda” şi „Total-Contact Fighting” au fost foarte disputate, multe confruntări terminându-se înainte de limită, cu KO sau KD (knock-down).

Florin Iordănoaia: „Judeţul Constanţa a dominat campionatul“

„Sportivii din judeţul Constanţa au dominat campionatul, chiar dacă au fost mai puţini ca număr faţă de cei din alte judeţe. La cele 34 de categorii de vârstă au obţinut 19 locuri întâi. De remarcat că unii dintre sportivi au participat la şase probe, de la cele de luptă imaginară, până la cele de full-contact. Cele mai multe titluri de campion naţional le-a obţinut sportivul Tudor Bocai, de la CS Marea Neagră Constanţa“, a declarat preşedintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia (6 Duan Kung-Fu).
Ei sunt campionii

Citiți continuarea în ziuaconstanta.ro, 2 nov.2015.


 


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply