Se anunță controale de amploare. Prefectul Constanţei: „Vor fi controale la sânge” în cluburi și restaurante

0
789
tolerantazerofatadecluburilebar
TELEGRAF: Prefectul Constanței, Constantin Ion: „Luni, 2 noiembrie, voi constitui un comandament format din echipe ale ISU, IPJ și ISC, pentru a lua la puricat toate cluburile și restaurantele din Constanța”.
Tragedia de la clubul „Colectiv“ a determinat autoritățile locale din principalele orașe ale țării să declare toleranță zero față de cluburi, baruri și restaurante. Astfel, în marile așezări urbane ale României, printre care București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, autoritățile locale au demarat o amplă campanie de controale în locațiile unde sunt cluburi, restaurante și baruri, pentru a vedea dacă societățile care administrează unitățile respectă avizele care stau la baza emiterii autorizației de funcționare. Un astfel de plan va fi pus în aplicare și la Constanța, de către prefectul Constantin Ion.
„Luni, 2 noiembrie, voi constitui un comandament format din echipe în special de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța și Inspectoratul de Stat în Construcții. Fiecare va verifica în aria sa de competență. Ceea ce s-a întâmplat la clubul „Colectiv“ trebuie să fie o lecție din care să învățăm. Vor fi controale la sânge”, a spus Constantin Ion.
El a afirmat că are informații că există baruri în municipiul Constanța care sunt transformate, noaptea, în adevărate cluburi. ”Ziua sunt simple baruri, iar noaptea se dau mesele la o parte și au loc adevărate petreceri. Aceste lucruri trebuie să înceteze”, a spus prefectul. El a punctat și faptul că toate cluburile și restaurantele au mai fost controlate anul acesta, la începutul sezonului estival.
Tragedia de la clubul „Colectiv“ l-a marcat pe prefectul judeţului Constanţa, care îşi exprimă profundul regret pentru nenorocirea petrecută vineri seară. “Doresc să transmit condoleanţe familiilor și prietenilor victimelor tragicului accident şi să urez însănătoşire răniţilor aflați pe patul de spital. Dumnezeu să-i odihnească în pace pe cei decedaţi!”, a mai spus Constantin Ion.

telegrafonline.ro, Luni, 2 nov.2015.


 

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply