Andrei, te așteptăm acasă!

0
971

farmec.ro
carturesti.ro%20

andrei-trifu

“Sambata dimineata am vazut lista răniților din Colectiv. Un fior rece m-a golit pe dinăuntru, când am citit ‘Andrei Trifu, 44 ani’. Am facut conexiunea dupa eveniment si m-am întrebat: “Unde pleca Andrei cu masina?” Undeva, in afara orașului. M-am îngrijorat, i-am trimis un mesaj. Nu am primit raspuns. Dupa cateva ore am trimis altul. Am intrat in negație, am alungat gândul, mi-am spus ca ceva s-ar fi auzit. Ieri am discutat la o masa cu Ilghe Cristian si am concluzionat ca in Mangalia s-ar fi auzit, Andrei este o persoana iubita. Chiar gândindu-ma la asta, am zâmbit pentru ca Andrei este un personaj pe care il iubesti, unele persoane sunt intr-un fel aparte încât nici daca vrei sa le reproșezi ceva nu gasesti cu ce. Astazi mi s-a confirmat, prin postarea Dorei, ca Andrei e in spital cu arsuri 10% pe corp, ca mananca si se reface. Mai are de luptat cu arsurile. Andrei este un luptător si asta, ad-literam, este meseria lui, sa protejeze tara noastra. Nu sunt un molâu, dar am plâns. Nici nu stiu daca de bucurie pentru ca nu e mai grav, sau din tristețe prin ce a trecut si prin ce trece. Copilăria mea se leagă de Andrei, ne-am cunoscut cand am intrat eu la liceu, cu pasiune ne-am antrenat in arte martiale aproape zilnic, afara, in ilegalitate, pe timp de iarna, prin pădurici sau pe plaja. Am crescut cu benzile desenate pe care le realiza cu deosebita arta. Mi-a facut cunoștința cu Led Zeppelin, cu Def Leppard, cu Iron Maiden, cu Pink Floyd. Tot liceul am adormit si m-am trezit dimineata cu Pink Floyd in căștile de pe urechi. Am fost camarazi in bărbăție.
Am uitat lucrurile astea in ultimii 20 ani. 20 ani – aproape o viata. Eu am fost plecat la Bucuresti, traind viața in lume.
De 3 ani m-am întors in Mangalia si, de cate ori ne întâlnim, doar faptul ca ne salutam pe strada, realizez acum ca din cauza camaraderiei noastre din adolescenta, imi dă o stare pozitiva. Este o persoana care transmite celorlalti stare pozitiva.
Andrei, te așteptăm acasă”.
Ozzy Menabit, Mangalia, 2 noiembrie 2015.

 

 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply