piese-auto-mangalia.ro
Acasă STIRI Revista presei

Începe programul LOTERIA VIZELOR Green Card Lottery

0
799

loteria-vizelor-2016

De la 1 octombrie, puteți aplica pentru Loteria Vizelor, în Statele Unite!

Perioada de înscriere pentru Loteria Vizelor este între 1 Octombrie si 2 Noiembrie 2015. Nu așteptați până în ultima săptămână, pentru că se aglomerează serverele și este posibil să rămâneți pe dinafară. Întregul proces, cu tot cu poza și completarea formularului, nu durează mai mult de câteva ore.

Cerințele de Înregistrare la Programul de Emigrare în SUA

Pentru a fi eligibili, aplicantii la loteria Green Card trebuie să aibă cel putin studii liceale sau echivalentul acestuia, sau minim 2 ani de experiență într-un domeniu care necesită cel puțin 2 ani de pregatire profesionala. De asemenea, solicitantul sau soțul/soția solicitantului trebuie să fie nativ in una dintre țările care se califică (vezi tarile mai jos) pentru loteria vizelor. Câștigătorii Loteriei sunt selectati aleatoriu de un calculator. Persoanele  selectate de calculator dispun apoi de o perioadă scurtă de timp pentru a depune actele necesare care demonstreaza că acestia sunt admisibili ca rezidenți ai Statelor Unite. Ulterior, dupa o perioada care dureaza aproximativ 6-8 luni sunt programate interviurile consulare la Ambasada locala SUA. Câștigătorii loteriei pot fi insotiti în SUA, de asemenea de catre soții/soțiile lor și copiii minori.

Întrebări și Răspunsuri despre Programul de Emigare în SUA Green Card Lottery

Ce este Green Card?

Green Card este Cardul de Rezident Permanent, care atestă statutul juridic de rezident american cu drept de trai, de muncă, intrare și ieșire liberă din SUA. Există mai multe categorii de solicitanți care pot obține Green Card:

  • Câștigătorii Programul Loteria vizelor;
  • Persoanele care solicită reîntregirea familiei;
  • Imigranții în baza contractului de muncă;
  • Refugiaților și solicitanții de azil.

Cine poate participa la Programul de Emigare în SUA?

Oricine poate participa la loterie, cu două condiții de bază: participantul este născut într-o țară care este eligibila să participe la loterie. El / Ea a absolvit cel puțin învățământul secundar sau, în caz contrar, are experiență de lucru de cel puțin doi ani în ultimii 5 ani.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Singurul site oficial pentru a vă înscrie este acesta: https://www.dvlottery.state.gov


Mai mult, AICI  și AICI.. 30.09.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply