Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, despre sezonul estival 2015

0
667

“Sunt optimist! Staţiunile din sudul litoralului au intrat într-o nouă etapă de dezvoltare”

mangaliacristianradu

CUGET LIBER: Sezonul estival 2015 a ajuns la final, iar pentru toţi cei implicaţi în domeniul turistic vine timpul bilanţului. În opinia primarului din Mangalia, Cristian Radu, în staţiunile din sudul litoralului a fost o vară fierbinte atât la propriu, cât şi la figurat.

„A fost o vară fierbinte atât la propriu, cât şi la figurat. Spun asta, bazându-mă pe afirmaţiile multor hotelieri şi patroni de restaurante, care au apreciat, la unison, că anul acesta a crescut simţitor numărul de turişti şi încet, dar sigur, capetele de sezon au început să se extindă. Argumentele pentru această revenire a turismului în staţiunile noastre ţin de o conjunctură favorabilă, dar şi de implicarea unor investitori şi, de ce nu, a administraţiei locale şi centrale. Explicaţia simplistă ne duce pe toţi cu gândul la vremea caniculară, care a umplut plajele şi la statisticile care indică o revenire pe litoralul românesc a celor care, până mai ieri, preferau Bulgaria”, a spus edilul Cristian Radu.

Totodată, el a mai adăugat că există şi o motivaţie mai consistentă, care creează premisele unei relansări sustenabile a turismului, în staţiunile Mangaliei.

Citiți continuarea AICI. 07.09.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply