Mangalia rămâne fără fotbal. Din nou!

0
1070

farmec.ro
carturesti.ro%20
Județul Constanța mai are o singură echipă în Liga a 3-a la fotbal.

fotbalmangalia -

Ei sunt jucătorii care au reprezentat clubul ACS Callatis 2012 Mangalia la ultima sa partidă oficială, cea din Cupa României cu FC Viitorul II Constanța.

La trei ani după ce fosta Callatis Mangalia se retrăgea din Liga a 2-a la fotbal, din lipsă de bani, municipiul din sudul litoralului a rămas din nou fără echipă în fotbalul care contează, cel național, din același motiv: nu s-a găsit nicăieri sprijin financiar pentru continuarea activității.

Înființat tocmai pentru a suplini dispariția unei echipe de tradiție a fotbalului românesc, care urma atunci să împlinească 60 de ani de existență, clubul ACS Callatis 2012 Mangalia a sucombat săptămâna aceasta, după o lungă și grea suferință (la propriu!)…

După ce nu s-a prezentat la meciul din prima etapă cu Petrolistul Boldești, programat în deplasare, ACS Callatis 2012 a anunțat federația că se retrage din campionat, astfel că jocul de pe teren propriu cu Unirea Slobozia, din etapa a doua, nu a mai fost programat. Prin urmare, Seria a 2-a din Liga a 3-a rămâne cu doar 13 echipe, iar una dintre ele va sta în fiecare etapă.

Continuarea articolului, AICI. 07.09.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply