SCANDAL MONSTRU la hotelurile BELVEDERE şi AMFITEATRU din Olimp. „Este un dezastru!”

0
980

amfiteatru-belvedere-control-opc

Autorităţile statului au continuat săptămâna aceasta seria de controale pe litoral. Echipe mixte, formate din comisari ai Protecţiei Consumatorilor şi reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Turism, au verificat, ieri, două hoteluri din staţiunea Olimp.

Considerate pe vremuri perle ale litoralului românesc, hotelurile Belvedere şi Amfiteatru oferă, în prezent, condiţii de cazare de numai două stele. Însă în ultima perioadă au curs reclamaţiile turiştilor vizavi de serviciile din aceste două unităţi. 

Aşa se face că în fruntea echipelor de control s-au aflat, ieri, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Marius Alexandru Dunca şi preşedintele ANT, Mirela Matichescu.

Prinşi pe picior greşit, angajaţii hotelului au încercat iniţial să oprească verificările spunând că nu este niciun reprezentant din conducere prezent, apoi i-au cerut preşedintelui ANPC să vorbească cu cineva la telefon. Refuzul acestuia, dar şi prezenţa jurnaliştilor în faţa hotelului i-a înfuriat atât de tare, încât au apăsat butonul de panică, pentru a chema firma de pază, apoi au sunat la 112, cerând ajutorul Poliţiei, pe motiv că le sunt încălcate drepturile turiştilor. E drept, că, dacă până în acel moment turiştii de pe terasă îşi mâncau liniştiţi prânzul, fără ca măcar să fi observat că se întâmplă ceva, în momentul în care a pornit alarma au sărit ca arşi, curioşi de nervozitatea şi strigătele angajaţilor hotelului. Şi atât le-a trebuit, că au început să se plângă de condiţiile proaste în care sunt cazaţi, de mizeria şi igrasia din băi şi camere, dar şi de serviciile proaste.

S-au oferit chiar să ne ducă în camere să ne arate ce situaţie jalnică este, dar cei de la recepţie nu le-au dat voie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Am plătit 1.120 de lei pentru o cameră cu două paturi şi pat suplimentar, trei nopţi. Am făcut rezervarea pe internet şi, când am venit, am cerut să văd camera, dar am fost refuzată, spunând că se face curat. Am plătit, nu mai aveam ce face, dar când am ajuns în cameră era dezastru. O mizerie de nedescris, igrasie, pernele mizerabile. Nu voi mai veni niciodată aici!”, ne-a povestit o turistă din Bucureşti.

Continuarea, în cugetliber.ro, 14 august 2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply