Plajele, pline de şezlonguri. Turiştii nu mai au unde să stea pe prosop

0
970

sezlonguri

Litoralul a fost împânzit de turişti, zilele trecute. Am avut deja cel mai aglomerat week-end din acest sezon şi se anunţă aglomeraţie mare în continuare. Pe unele plaje, abia dacă se mai găseşte câte un loc, iar turiştii se plâng că nu au unde să se bronzeze, administratorii plajelor interzicându-le să-şi întindă cearceafurile lângă şezlonguri.

Protecţia Consumatorilor a primit deja numeroase sesizări de la persoane care spun că nu au fost lăsate să-şi pună prosoapele pe nisip, ci obligate să închirieze un şezlong.

„Nu mi se pare normal ca toată plaja să fie ocupată de paturi sau şezlonguri şi ceilalţi, care vor să stea numai două-trei ore sau să stea pe nisip, să nu fie lăsaţi să stea pe cearceaf. În Mamaia, nu mai ai unde să te duci la plajă. Trebuie să le dai lor bani pe paturile lor. Am fost zilele trecute cu cei doi copii. Pe căldurile astea, nu putem să stăm mai mult de două ore pe plajă cu ei, aşa că nu se justifică să închiriem şezlong. Ne aşezasem lângă apă, pentru a fi mai uşor să-i supraveghem, dar am fost rugaţi să ne mutăm din faţa şezlongurilor, să ne ducem în spate, după toate rândurile de paturi. Adică la marginea plajei. Şi, pentru că am vociferat, am fost poftit să merg în altă parte, pe motivul că acestea sunt regulile la ei pe plajă”, ni s-a plâns Viorel Conu, din Craiova.

O treime din plajă, liberă pentru prosoape…

Mai mult, în cugetliber.ro, 14.07.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply