Vicepreședintele Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, noul lider al PSD Mangalia

0
841

neculai tanasa

Social-democrații din Mangalia și-au ales, duminică, în cadrul unei conferințe, noul președinte. Este vorba despre Neculai Tănasă, fost fotbalist la Callatis Mangalia și FC Farul și, de asemenea, fost președinte al FC Farul. În prezent, noul lider al PSD Mangalia este vicepreședintele Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi.

La eveniment au participat senatorul Nicolae Moga, președintele interimar al Organizației Județene a PSD Constanța și Cristinel Dragomir, secretarul executiv al organizației.

ziuaconstanta.ro, 14.06.2015.Social-democrații din Mangalia și-au ales, astăzi, în cadrul unei conferințe, noul președinte. Este vorba despre Neculai Tănasă, fost fotbalist la Callatis Mangalia și FC Farul și, de asemenea, fost președinte al FC Farul. În prezent, noul lider al PSD Mangalia este vicepreședintele Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi.
La eveniment au participat senatorul Nicolae Moga, președintele interimar al Organizației Județene a PSD Constanța, dar și Cristinel Dragomir, secretarul executiv al organizației.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply