Neculai Tănasă, noul preşedinte al PSD Mangalia: „Nu mă interesează funcţia de primar!“

0
1721

farmec.ro
carturesti.ro%20

psd-mangalia-alegeri-2015

În prezenţa liderilor de la Constanţa, senatorul Nicolae Moga, preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa şi Cristinel Dragomir, secretarul executiv al PSD Constanţa, filiala Mangalia a Partidului Social Democrat şi-a ales, astăzi, noul preşedinte şi Biroul Organizaţiei Municipale. În sala Centrului de Conferinţe „Doina“ din Neptun au fost prezenţi 115 membri-delegaţi, care şi-au stabilit, pe lângă noua conducere a filialei şi persoanele ce vor participa la Conferinţa Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, dar şi calendarul de evenimente pentru perioada 2015-2017.

Zanfir Iorguş, fostul preşedinte interimar al filialei, a declarat că acţiunea de astăzi constituie, în ceea ce îl priveşte, un bun prilej de a face un pas înapoi, lasând locul tinerelor generaţii: „Misiunea mea politică s-a cam încheiat. Este un moment în care eu va trebui să susţin, pe mai departe, generaţia tânără, care să construiască o echipă alături de oamenii cu experienţă în politică“.

Cristinel Dragomir, secretarul executiv al PSD Constanţa, a reamintit că situaţia filialei judeţene nu este una tocmai liniştită, dar că acest lucru va fi remediat în scurt timp. Acesta a considerat drept inoportună imixtiunea lui Nicuşor Constantinescu în alegerile unor filiale locale ale partidului, mai ales după suspendarea sa de către Victor Ponta: „Nu a înţeles că activitatea partidului merge şi fără el. A încercat, considerînd că a fost nedreptăţit, să se amestece în viaţa unor organizaţii municipale solide. Vreau să vă spun clar că, prin aceste alegeri, se va consfinţi conducerea legitimă a partidului“.

În continuarea întâlnirii, delegaţii PSD Mangalia au trecut la vot, iar în urma scrutinului a fost desemnat drept preşedinte al filialei Neculai Tănasă, membru al Partidului Social Democrat din anul 2000.

neculai tanasa-psd-mangaliaAcesta a declarat, pentru „Ediţia de Sud“, că va fi un preşedinte ce se va apleca atât asupra problemelor membrilor, cât şi ale simpatizanţilor formaţiunii: „Vor găsi în mine un echilibru. Vom veni cu un proiect viabil pentru Mangalia, care să se regăsească şi practic, nu numai pe hârtie. Nu mă interesează funcţia de primar al oraşului, dar sunt sigur că vom găsi o persoană tânără, care să preia această funcţie de anul viitor“.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La rândul său, preşedintele executiv al filialei, Paul Foleanu, spune că noua conducere a PSD Mangalia este formată din oameni tineri, din Mangalia, care au capacitatea de a prelua, anul viitor, conducerea administraţiei publice locale.

Pe lângă funcţiile de preşedinte şi preşedinte executiv, din structura Biroului Organizaţiei Municipale PSD Mangalia mai fac parte: un trezorier – Mariana Petică, un secretar executiv – Vasile Moldovanu, cinci vicepreşedinţi – consilierii locali Laura Cîrlan, Dragoş Bociog, Levent Beghim, Marian Guţă şi Lucian Popescu, alături de opt membri – Ramona Buzea, Ciprian Agachi, Corina Mihalache, Marius Ciobănel, Ciprian Juncu, Emil Bodnăraş, Dănuţ Pătrânoiu, Marin Geileanu.

editiadesud.ro, 14.06.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply