Regulament Intern casa de marcat – cu privire la bacșiș, registrul de bani personali și alte aspecte stipulate de OUG 8/2015

0
1180

casa-de-marcat

Dupa cum stiti deja, noile reglementari aduse de OUG 8/22.04.2015text integral – pentru modificarea și completarea unor acte normative (MO 285/28.04.2015), mai exact la art. 1, pct. 3, alin. (4), impun ca operatorii economici utilizatori de case de marcat electronice fiscale sa stabilesca printr-un regulament de ordine interioară dacă veniturile provenite din încasarea bacșișului rămân la dispoziția lor sau constituie o sursă de alte venituri care se distribuie salariaților.

Multumita colegilor de pe grupul de FB – Contabili pe Facebook – va supunem atentiei un model de “Regulament intern casa de marcat” pentru cazul în care bacșișul se distribuie salariaților, deoarece este o solutie pe care o recomandam tuturor, deoarece acesta nu poate fi asimilat unei livrări de bunuri sau unei prestări de servicii.

PENTRU A DESCARCA MODELUL DE REGULAMENT – CLICK AICI

ATENTIE – REGULAMENTUL, REGISTRUL DE BANI PERSONALI SI EXEMPLARUL DE NOTIFICARE INSCRIS CU NUMARUL DE INREGISTRARE DE LA ANAF – SE TIN OBLIGATORIU LANGA CASA DE MARCAT FISCALA – DEOARECE SIGUR SE VOR CERE LA CONTROALE.

Mai mult, AICI. 06.05.2015


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply