VIDEO După localurile “vizitate” pe 1 Mai, inspectorii ANAF s-au mutat în Portul Tomis

0
837

zeci-de-masini-anaf-filmate-astazi-de-turisti-pe-litoral-

Dacă a fost cineva care a rezistat mai mult decât petrecăreţii din Mamaia, aceia au fost inspectorii ANAF. Zeci de echipe au descins în toiul petrecerilor din cluburi şi au început să verifice toate încasările. Într-o hărmălaie de nedescris, angajaţii s-au înţeles prin semne cu cei de la Antifraudă. Nici terasele şi nici restaurantele nu au fost ocolite. Dacă în Vama Veche, inspectorii au fost atacaţi cu pietre, în Mamaia s-au ales cu desene obscene pe maşini.

Se lasă umbre”… Nici că se potriveau versuri mai bune la controlul inspectorilor ANAF. În toiul petrecerii, ZECI au dat buzna în cluburile din nordul stațiunii Mamaia.

Într-o înghesuială de nedescris, abia și-au croit drum către casele de marcat. În tot acest timp, pe scenă cânta Alex Velea.

Cu siguranță că acestui domn i-a fost extrem de greu să se concentreze mai ales că alături i-a stat o domnișoară cu un decolteu generos. Iar gălăgia din club a făcut imposibilă comunicarea.

Un barman ridică toți banii deasupra capului, semn că nu are nimic de ascuns. În tot acest timp, cei de la fisc controlează bonurile. Ca la adevărate percheziții, inspectorii au intrat simultan în toate cluburile din Mamaia. Ore în șir, au verificat casele de marcat și fiecare leu al angajaților.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ironic, unul din cluburi și-a schimbat pe loc denumirea în ANAF SUMMER CLUB.  Și localurile de manele au fost în vizorul celor de la Antifraudă. Acum, nu știm dacă și banii dați pe dedicații au fost numărați.

La cum au descins inspectorii, jurai că întreaga stațiune este sub asediu. Unde întorceai capul, vedeai lumina albastră a girofarurilor și oameni în uniformă căutând nereguli. Mai ceva ca într-un oraș unde s-a instituit legea marțială.

“Pentru a putea circula pe drumurile publice da, a fost nevoie utilizarea mijloacelor de semnalizare luminoasă, pentru a ne asigura că toți participanții la trafic sunt în siguranță”, a declarat Alexandru Cristea, purtător de cuvânt al Direcției Antifraudă.

De control nu au scăpat nici restaurantele sau terasele, spre nemulțumirea clienților care au așteptat și mai mult onorarea comenzilor.

Continuarea, pe reporterntv.ro.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply