Averi lăsate în cluburi: 700 de mii de lei, în nici 24 de ore, într-un SINGUR local!

0
843

Până şi inspectorii ANAF au rămas… interzişi seara trecută, când au cerut să vadă încasările unui club de lux din staţiunea Mamaia şi au văzut că în casă intraseră 700 de mii de lei, într-o singură zi. La ora controlului, în sertar se mai aflau „doar” 200 de mii de lei, în numerar, totul fiscalizat până la centimă. Deşi sancţiunile pentru cei care nu dau bon fiscal la bacşis vor intra în vigoare abia peste o săptămână, unele localuri s-au conformat deja.

In imaginea de mai jos se poate vedea un bon de raport general emis într-un club din Mamaia, la finalul unei zile pline de încasări. Peste 700 de mii de lei au intrat în contul patronului.

averi-lasate-in-cluburi

Vorbim, cu siguranță, de un local de lux din nordul stațiunii, cu  lounge deschis pe timpul zilei, unde peste 800 de turiști au lăsat averi în urmă, la nota de plată. Inspectorii ANAF au avut supriza să constante că în nici 24 de ore, veniturile au fost uriaște. Plățile au fost făcute în numerar, cu file cec sau prin card. O mare parte din sumă fusese deja predată, așa că la ora 23.00 când Fiscul a venit în control, în casă se mai aflau puțin peste 200 de mii de lei cash. Întreaga sumă a fost înregistrată legal, pe două case de marcat, spun cei de la Antifraudă.

“Bonul conține date referitoare la înregistrările veniturilor de la două case de marcat dintr-un local. După cum se poate vedea, pe bonuri sunt încasări în numerar și încasări prin carte de credit sau de debit. Toți banii au fost găsiți în punctele de vânzare. Ne bucurăm că operatorii economici din domeniul alimentației publice au înțeles importanța respectării legii”, a declarat Alexandru Cristea, purtător de cuvânt al Direcției Antifraudă.

Mai mult, AICI. 03.05.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply