Acţiuni ale poliţiştilor constănţeni, cu prilejul minivacanţei de 1 Mai

0
733

ipj Constanta-infractiuni-rutiere

În perioada 30 aprilie – 3 mai a.c., în întreg judeţul Constanţa, poliţiştii vor intensifica acţiunile pentru combaterea şi prevenirea faptelor antisociale. Poliţiştii vor acţiona în sistem integrat cu celelalte cadre ale M.A.I. în vederea combaterii şi prevenirii faptelor de natură penală.

În perioada 30 aprilie – 3 mai a.c., zilnic, peste 400 de poliţişti, faţă de dispozitivul curent, din structurile de investigare a fraudelor, de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, criminalistic, cei care gestionează domeniul armelor şi a substanţelor periculoase şi alte structuri de poliţie vor fi la datorie.

Se va acţiona pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte de natură antisocială, pentru asigurarea unui climat de ordine, de siguranţă publică  constănţenilor şi turiştilor care îşi vor petrece minivacanţa de 1 Mai pe litoralul Mării Negre.

De asemenea, se vor derula acţiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor de natură economico-financiară, pentru protejarea populaţiei împotriva unor practici comerciale de natură să ducă la comercializarea unor produse alimentare neconforme, pentru combaterea şi prevenirea infracţiunilor stradale.

Se va asigura liniştea şi ordinea publică la toate manifestările publice prilejuite de 1 Mai, cu precădere în staţiunile Mamaia, Vama Veche, dar şi în toate celelalte staţiuni litorale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Poliţiştii constănţeni vor fi prezenţi şi în zonele de agrement, a cluburilor de pe litoralul Mării Negre, iar în colaborare cu S.R.P.T. şi S.P.T.M. se vor desfăşura activităţi specifice în gări şi autogări pentru asigurarea siguranţei călătorilor.

Poliţiştii rutieri vor avea în vedere dirijarea şi fluidizarea circulaţiei rutiere, asigurarea unui trafic rutier în siguranţă pe drumurile naţionale şi europene ce converg către litoralul românesc. Astfel, peste 15 aparate radar vor fi amplasate pe principalele artere de circulaţie pentru impunerea normelor rutiere, oamenii legii constănţeni acţionând şi pentru prevenirea şi combaterea tuturor evenimentelor rutiere negative ce au drept cauză conducerea autovehiculelor sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise.

IPJ Constanța, Joi, 30.04.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply