Cardul de sănătate – Utilitate și necesitate. Dezbatere organizată de Femeile Liberale din Mangalia

0
1040

femeile-liberale-cardul-de-sanatate-mangalia-2

Femeile Liberale din Mangalia au organizat miercuri, la sala de conferinţe a  Clubului Nautic, o dezbatere pe tema cardului naţional de sănătate. Scopul evenimentului a fost acela de a clarifica nelămuririle ce însoțesc iminenta obligativitate a  acestui card. Pe durata desfăşurării dezbaterii, problemele ridicate de cei peste 70 de participanți au fost clarificate de o serie de personalități din domeniul medical ce au onorat invitația organizaţiei femeilor liberale.

femeile-liberale-cardul-de-sanatate-mangalia-1

Printre cei prezenţi s-au numărat directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate, domnul Dragoș Poteleanu şi directorul spitalului municipal Mangalia, domnul dr. Liviu Mocanu, care au raspuns la întrebările venite din partea medicilor şi a cetăţenilor prezenţi la discuţii.

femeile-liberale-cardul-de-sanatate-mangalia-3

Moderatorul întâlnirii, doamna doctor Bucur, a afirmat că obligația principală a asiguraților este de a avea cardul de sănătate la ei, pentru a putea beneficia de servicii medicale oriunde pe teritoriul României.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

femeile-liberale-cardul-de-sanatate-mangalia-4

Medicul stomatolog Nancy Podgoreanu a susținut că marea problema în domeniul său de activitate este că majoritatea pacienților nu știu că rezolvarea unei carii simple poate fi decontată de CJAS și obișnuiesc să vină când este prea târziu, astfel fiind obligați la cheltuieli considerabile.

”Mă bucur că inițiativa femeilor liberale de a clarifica acest subiect a stârnit interes în rândul cetățenilor orașului și îmi doresc ca informațiile aflate aici să fie transmise mai departe pentru a combate zvonurile și miturile create în jurul acestui card de sănătate care până la urmă nu este decât un instrument menit să îi ajute pe cei ce cotizează la Casa Asigurărilor de Sănătate”, a declarat Nicoleta Griguță, unul din organizatorii acestui eveniment.

MangaliaNews.ro, Joi, 9 aprilie 2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply