SANDA VIȘAN – Puțină biologie socială

0
1093

sanda-visan-

Ma uit la toti politicienii astia si la acolitii lor, aflati in cercetare sau arestati. Ei sunt motivul pentru care bugetul de stat e muribund, motivul pentru care ni se tot pregatesc noi taxe. Bugetul e muribund, fiindca s-a supt din el spre buzunare private. Au furat din banii nostri, dar au ocupat si pozitiile in stat din care trebuia sa ne asigure banii din care sa fure.
La celalalt capat al lantului trofic apar tot mai multe victime ale acestor hoti si impostori, oamenii care au umplut cit au putut punga comuna (prin taxe), pina cind nu au mai avut de unde, din cauza incompetentei conducatorilor politici, care nu au stiut sa ia masuri benefice economiei reale. Ei sunt, deci, de doua ori nocivi.
La capatul capatului: victimele. Tot mai multe. Oamenii care cauta in gunoaie. Ca sa adune tot ce s-ar putea valorifica. Pe doi lei. Sunt oameni curati, decent imbracati. Oameni care se vede ca si-au pierdut un statut social, fara a deveni mizerabili. Pentru ei am intotdeauna un ban (nu pentru cersetorii profesionisti), pe care il accepta cu uimire. Probabil ca nu le-ar trece prin cap sa cerseasca. Muncesc ca sa stringa ce arunca altii. Dar muncesc. Si nu o fac din convingeri ideologice, nu sunt ceea ce americanii numesc freegans. Ei au fost privati de locul lor de munca si de demnitatea lor. De ce? Ca sa se ingrase celalalt capat al lantului trofic.
Noapte buna, Romania!
Sanda Visan, 05.04.2015.

(Aceste gânduri apar pe pagina sa de fb).

Vă recomandăm cu multă căldură să citiți articolele semnate Sanda Visan, pe blogul http://adevarul.ro/blogs/sanda.visan


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply