România trece la televiziunea digitală în iunie. TVR va emite în continuare în sistem analogic

0
855

România va trece anul acesta la televiziunea digitală, iar Radiocom este operatorul care va asigura transmiterea canalelor în format digital (DVB T2). Televiziunea România a cerut amânarea datei privind trecerea la DVB T2, iar Ministerul pentru Societatea Informațională a găsit o soluție pentru a nu decala termenul. 

trecerea la televiziune digitală terestră

 

„Tranziția la televiziunea digitală este un subiect care ne preocupă în mod deosebit, dat fiind impactul pe care îl are asupra populației și angajamentul internațional al României. Prin semnarea actelor finale ale Conferinţei Regionale de Radiocomunicaţii de la Geneva a UIT din anul 2006, România și-a asumat încetarea transmisiilor analogice terestre de televiziune pe teritoriul național până la data limită 17 iunie 2015. Ca în cazul oricărui acord international, ratificat prin lege (Legea nr.378/2009), România trebuie să se conformeze prevederilor acestuia”, au declarat reprezentanții MSI.

Mai mult, aici:

http://www.economica.net/romania-trece-la-televiziunea-digitala-in-iunie-tvr-va-emite-in-continuare-in-sistem-analogic_98815.html#ixzz3WQ05qs00

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Duminică, 05.04.2015.

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply