,,Tu ce vrei să lași în urma ta pe Internet?”, activitate la Școala Gimnazială Nr.3 din Mangalia

0
1378
carturesti.ro%20

scoala nr 3 Mangalia

Școala Gimnazială Nr. 3 din Mangalia se alătură altor sute de şcoli care au ales iniţiativa Organizaţiei Salvaţi Copiii „Tu ce vrei să laşi în urma ta pe Internet?”, dezvoltată în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, lansat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Activitatea propusă de echipa Salvaţi Copiii şi susţinută de prof. Adriana Mitrea, se va derula în data de Luni, 6 aprilie 2015, în incinta școlii. Scopul acesteia este ca participanţii să conştientizeze că fiecare interacţiune a lor cu mediul online contribuie la dezvoltarea Internetului.

Totodată, atrage atenţia asupra faptului că fiecare utilizator este direct responsabil de comportamentul său şi că tinerii pot, de fiecare dată, să aleagă participarea în spaţiul virtual într-un mod constructiv pentru ei pe termen lung şi să devină un model pozitiv pentru ceilalţi.

Se dorește ca această activitate să constituie un pas esenţial pentru asumarea responsabilităţii adoptării unei atitudini active şi susţinute, care să aibă în vedere respectul pentru sine şi celălalt, dorinţa de permanentă educare şi grijă.

Director,                                                                                       Consilier imaginea școlii,

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Prof. dr. Ionescu Mihai                                                                     Prof. Radu Denisia.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply