FESTIVALUL MĂRȚIȘOARELOR, la școlile din Dulcești și Moșneni (FOTO)

0
692

FESTIVALUL MĂRȚIȘOARELOR

Asociațiile de Părinți din Școlile Gimnaziale ”Titu Maiorescu” Dulcești și ”Nicolae Iorga” Moșneni, împreună cu cadrele didactice și elevii au organizat activitatea FESTIVALUL MĂRȚIȘOARELOR.

Festivalul mărțișoarelor dulcesti mosneni2

Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a două zile, joi și vineri (26-27 februarie 2015) și a presupus organizarea unui spectacol, a unui târg cu vânzare de produse specifice acestei perioade, precum și dulciuri și răcoritoare. 

Festivalul mărțișoarelor dulcesti mosneni4

Câteva mărțișoare, felicitări, prăjituri și alte obiecte deosebite, lucrate manual de copii, părinți și cadre didactice au constituit obiectul unei expoziții cu vânzare organizată între orele 12.00-14.00 chiar în holul Primăriei comunei 23 August.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Festivalul mărțișoarelor dulcesti mosneni5 Festivalul mărțișoarelor dulcesti mosneni6

Principalii cumpărători au fost primarul Mitrana Mugur Viorel și viceprimarul Trușcă Dănuț, consilieri locali, dar și alți funcționari publici sau cetățeni, care au apreciat munca micilor artiști.

Festivalul mărțișoarelor dulcesti mosneni7 Festivalul mărțișoarelor dulcesti mosneni8

De altfel, copiii și părinții care au vândut produsele în primărie au fost răsplătiți cu o masă caldă de către conducerea administrației locale.

Festivalul mărțișoarelor dulcesti mosneni10

Târgul de mărțișoare va rămâne deschis în holul școlilor primare din Dulcești și Moșneni, încă o săptămână.

Festivalul mărțișoarelor dulcesti mosneni13

Fondurile adunate vor fi utilizate de către asociațiile de părinți, pentru asigurarea condițiilor optime de desfășurare a actului educațional.

A transmis: director, prof.Magdalena Iacob.

Vineri, 27.02.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply