Ioan Ghișe a înființat partidul care luptă pentru creșterea veniturilor

0
747

ioan_ghișeParlamentarul independent Ioan Ghișe a pus bazele unui partid nou, care promovează ideea sprijinirii sectorului privat, astfel încât să existe resursele necesare pentru creșterea salariilor și a pensiilor.

Senatorul independent Ioan Ghișe e pus pe fapte mari. Fostul liberal a pus bazele Partidului pentru Creșterea Salariilor și Pensiilor, prin care să promoveze principiile proiectului de țară pe care a vrut să-l pună în practică atunci când a anunțat că vrea să candideze la prezidențiale.

„Formațiuniea este înființată la inițiativa unui grup de cetățeni din țară, care propun ca, într-o perioadă de 10 – 12 ani, să se aplice cele șase tipuri de soluții pe care le promovăm ca să aliniem salariile și pensiile românilor la nivelul celor din UE”, a explicat Ghișe.

Cele șase tipuri de soluții propuse de parlamentar presupun relansarea economică și sprijinirea sectorului privat. Ghișe consideră că, prin ajutarea investitorilor, sunt generate resurse suplimentare la bugetul de stat.

„Aceste resurse suplimentare vor crea bazele ca, anual, salariile și pensiile să crească mai mult decât rata inflației. Evident, majorările ar fi stabilite în baza unor acorduri politice. Până la urmă, nu ne propunem decât să facem ceea ce au realizat și alte țări civilizate din lume”, a precizat Ghișe.

Sursa: telegrafonline.ro, 25.02.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply