Mangalia: Flori şi premii pentru vârstnicii lunii ianuarie

0
651

1premiere varstnici feb 2015

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a recompensat, joi, vârstnicii oraşului, care au împlinit, în luna ianuarie 70, 80, şi 85 de ani. În cadrul ceremoniei desfăşurate la sediul municipalităţii, cele 22 de persoane sărbătorite au primit diplome de onoare, flori şi recompense financiare.

2premiere varstnici feb 2015

De ajutorul acordat de municipalitate au beneficiat, cu această ocazie, trei persoane de 85 de ani, şapte persoane care au împlinit 80 de ani şi doisprezece persoane care au împlinit 70 de ani.

3premiere varstnici feb 2015

Cu această ocazie, primarul i-a informat pe cei prezenţi despre proiectele care sunt derulate în acest moment de Primărie şi Consiliul Local. De asemenea, edilul a purtat cu aceştia un dialog despre problemele actuale ale oraşului şi i-a asigurat că propunerile şi sesizările venite din partea lor sunt privite cu seriozitate, sunt luate în considerare, şi că vor fi rezolvate în cel mai scurt timp posibil.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

4premiere varstnici feb 2015

Pe lângă urările de “La Mulţi Ani”!, Primarul Radu Cristian le-a reamintit sărbătoriţilor că municipalitatea le va oferi în continuare tot sprijinul de care au nevoie.

5premiere varstnici feb 2015

Joi, 12 februarie 2015. Transmis de Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply