Fără bariere spre mare: Ce se întâmplă cu TAXA DE POD de la Fetești

0
837

TAXĂ POD FETEȘTI: Ioan Rus a anunțat că spre MARE se va circula FĂRĂ BARIERE.

fetesticernavoda

Cozile de de la staţia de taxare de la Feteşti vor deveni istorie, iar drumul spre mare nu va mai întâmpina obstacole anul acesta, promit autoritățile. 

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anunțat că taxa de trecere a podului se va putea plăti electronic sau prin SMS, începând cu 15 martie, scrie digi24.ro. Marele test al noului sistem de taxare va avea însă loc odată cu mini-vacanţa de 1 mai.

Cozile lungi de kilometri au reprezentat o situaţie obişnuită vara trecută la staţia de taxare de la Feteşti. Ministrul Transporturilor a promis însă că situaţia nu se va repeta şi în acest an, dat fiind că a fost găsită o soluţie pentru ca taxa de pod să poată fi plătită electronic, chiar din primăvară.

Nu vor fi desfiinţate toate staţiile de taxare, ci va fi păstrată una pentru fiecare sens. Acolo unde vor dispărea barierele, controlul se va face cu ajutorul camerelor de supraveghere, ca la rovinietă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„În acest moment, am achiziţionat cele necesare şi suficiente ca să se facă plata electronică. Plătesc şi prin SMS”, a declarat Ioan Rus.

Mai mult, AICI. 18.01.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply