40.000 de euro, disponibili pentru tinerii fermieri, pe fiecare proiect!

0
678

grup de acţiune locală constanţa sud

Grupul de Acțiune Locală (GAL) Constanța Sud lansează măsura 41.112- „Instalarea tinerilor fermieri”, ai carei beneficiari sunt fermierii in varsta de pana la 40 de ani (neîmpliniti la data depunerii Cererii de Finantare), persoane fizice sau juridice care practica în principal activitati agricole si a caror exploatatie agricola are o dimensiune economica cuprinsa între 6 si 40 UDE, este situata pe teritoriul tarii si este înregistrata în Registrul unic de identificare – APIA si Registrul agricol.

Finanţarea unui proiect depus în cadrul Măsurii 112 derulată prin PNDR, programul LEADER este restricţionată pentru următoarele categorii de beneficiari: beneficiarii care au contracte de finanțare reziliate pentru FEADR, din inițiativa APDRP, din cauza nerespectării clauzelor contractuale şi rezilierea are o vechime mai mică de un an; beneficiarii care se află în situații litigioase cu APDRP, până la finalizarea litigiului

Fondurile disponibile pe Masura 41.112 sunt de 40.000 euro, suma maximă nerambursabilă care poate fi acordata pe un proiect fiind de asemenea 40.000 euro.

Data limita de primire a proiectelor este 23.01.2015.

Proiectele pot fi depuse la sediul GAL Constanta Sud, din orașul Negru Vodă, str. Sos. Mangaliei, nr 13, judetul Constanta, luni – vineri, in intervalul 09:00 – 16:00. Se vor depune 1 exemplar original si 2 copii, pe suport hârtie şi 2 exemplare pe CD.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Informatii detaliate privind accesarea si derularea măsurii 41.112 sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului disponibil pe site-urile:www.galconstantaSud.ro sau www.apdrp.ro.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply