109 ani de tradiţie şcolară la Cumpăna

0
729

cumpana_campus_scolar

Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna aniversează vineri, 5 decembrie, 109 ani de la înfiinţare. Puţine instituţii de învăţământ din judeţul nostru se pot mândri cu o tradiţie de peste un secol.

Liceul formează specialişti în domeniul turismului, iar începând din acest an şcolar elevii vor avea posibilitatea de a-şi forma şi dezvolta deprinderile în noul Laborator de Turism care va fi inaugurat la ceas aniversar, în prezenţa unui public numeros.

Cu acelaşi prilej, va fi lansată revista şcolii, intitulată „Inima vârstelor”, care este o carte de vizită pentru instituţia noastră de învăţământ şi demonstrează dăruirea unui colectiv de profesori şi de elevi care îşi doresc ca pasiunea şi munca fiecăruia dintre noi, să poată fi cunoscute de toată lumea. Revista apare din dorinţa de a nu lăsa să se risipească atâtea activităţi desfăşurate la noi în şcoală, de a împărtăşi realizările şi creaţiile elevilor liceului nostru, cu cei care vor să ne cunoască dincolo de ceea ce reprezentăm zilnic, un elev în bancă sau un profesor la catedră.

MangaliaNews.ro, Joi, 4 dec. 2014.

 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply