Un nou mesaj al primarului Mangaliei către cetățeni

2
683

cristian-radu-primar-mangalia

Bună seara, dragi prieteni,

Ştim cu toţii că una dintre marile probleme ale oraşului nostru este legată de suprafaţa insuficientă de spaţii verzi. Din păcate, după ce că avem aşa puţine parcuri, unele au ajuns să fie pierdute în instanţă din cauza ignoranţei sau intereselor de moment ale celor care au administrat Mangalia în urmă cu 7-8 ani.

Mă refer aici la Parcul Diana pentru că am fost astăzi acolo, împreună cu mai mulţi colegi din Primărie, pentru a vedea ce se mai poate salva din acel parc. Mă adresez în special locuitorilor de pe strada Rozelor şi tuturor celor care obişnuiesc să meargă în parcul Diana. În prezent, un lucru este cert: terenul pe care se află parcul este proprietate privată şi nu mai insist aici asupra modului în care a fost făcută retrocedarea, cu mai mulţi ani în urmă. Ceea ce încercăm acum să facem, este să negociem cu deţinătorul terenului pentru a menţine acolo parcul Diana.

Suntem în stadiul analizării tuturor variantelor juridice legale pentru a recâştiga acest plămân verde al Mangaliei, atât de necesar pentru noi toţi. Eu sunt încrezător că vom reuşi, iar dacă va fi aşa, imediat ce este posibil vom demara lucrările de modernizare a parcului, conform normelor europene în domeniu.

Tot astăzi am fost să inspectez stadiul lucrărilor de pe T.S. Săveanu pentru că se apropie data de 15 septembrie şi aş vrea să fie totul gata până la începutul anului şcolar, mai ales că în zonă se află unităţi de învăţământ. Am stat de vorbă cu locuitorii din zonă şi le-am explicat cum vom reamenaja spaţiile verzi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În acest sens, aş vrea să-mi fac mea culpa, întrucât ar fi fost mai indicat să facem o informare detaliată, înainte de începerea lucrărilor, astfel încât toţi cei de acolo să fie în cunoştină de cauză. Dar, promit că de acum înainte vom îmbunătăţi comunicarea cu locuitorii străzilor unde se va lucra.

Totuşi, cel mai important este că străzile din cartiere au intrat într-un proces ireversibil de modernizare. În următoarea perioadă vom intra şi în cartierul de case, precum şi în alte cartiere în care nu s-a făcut nimic de ani de zile. Până atunci, permiteţi-mi să vă invit, la acest sfârşit de săptămână, în Portul Turistic, la manifestările prilejuite de Zilele Mangaliei.

Vă mulţumesc şi vă doresc o seară minunată.

5 sept.2014.

Sursa: fb.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

  1. Toata vara a fost zgomot in oras. Sa luam un exemplu: str 1 Decembrie; sau latra cainii, sau trece cel cu motocicleta, sau trece un autobuz defect, sau, daca nu este nici una, se vocifereaza dintr-un motiv oarecare… Ce masuri s-au luat pentru a se pastra linistea ?

Leave a Reply