Mangalia: Vârstnicii oraşului, recompensaţi de municipalitate

0
746

varstnicii_mangaliei

Primarul Mangaliei, Radu Cristian, a recompensat, joi, vârstnicii oraşului, care au împlinit, în lunile iunie şi iulie, 70, 80, 85 şi 90 de ani, respectiv 50 de ani de căsătorie. În cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul municipalităţii, au primit dimplome de onoare, flori şi recompense financiare un număr de 31 de cetăţeni care au împlinit recent 70 de ani. De asemenea, edilul a felicitat 17 persoane în vârstă de 80 de ani, opt persoane de 85 de ani, trei de 90 de ani, precum şi cinci familii care au ajuns la 50 de ani de la căsătorie. Cu această ocazie, Radu Cristian le-a urat sărbătoriţilor La Mulţi Ani! şi a discutat cu aceştia despre problemele oraşului.

“Vârstnicii Mangaliei ar trebui să fie un model de urmat pentru tinerii din zilele noastre. Sunt impresionat că văd de multe ori în oraş bătrâni muncind, iar acest lucru este un exemplu pentru noi toţi”, a spus primarul. Totodată, el i-a informat pe cei prezenţi despre proiectele derulate de municipalitate.

Printr-o hotărâre recentă a CL Mangalia, de recunoştinţa autorităţilor publice locale vor beneficia şi persoanele în etate, cu grad ridicat de vulnerabilitate datorat vârstei şi/sau stării de sănătate, care împlinesc vârsta de 95 de ani şi 100 de ani. De aceleaşi prevederi beneficiază şi persoanele în vârstă, care până la momentul intrării în vigoare a prezentului act administrativ nu au beneficiat de ajutorul de urgenţă şi care au împlinit 85, 90, 95 sau 100 de ani. Totodată, familiile din Mangalia care au împlinit 60 de ani de la căsătorie vor fi recompensate de municipalitate.

7 august 2014. Transmis de Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply