Regata de Caritate Rotary Mangalia, ediția a II-a, 23-24 august 2014

0
754

Afis Regata de caritate Rotary Mangalia 2014

     Clubul Rotary din Mangalia s-a înființat la 20 iunie 2002, atunci când un grup de oameni de afaceri și de intelectuali locali au decis să se implice în mod voluntar în viața comunității, sub deviza “Servește mai presus de sine”. Din Clubul Rotary Mangalia fac parte reprezentanți ai diverselor profesii din administrație, artă, asigurări, avocatură, cultură, evaluări, informatică, inginerie, management, magistratură, medicină, muzeologie, stomatologie, turism, zootehnie. De-a lungul celor 13 ani de activitate, Clubul Rotary Mangalia a dezvoltat numeroase proiecte în domeniul cultural, în domeniul medical, în domeniul educaţional şi sportiv precum şi proiecte sociale.

     În luna august 2013, Clubul Rotary Mangalia a organizat prima ediţie a Regatei de Caritate Rotary Mangalia, acţiune cu scop umanitar şi comunitar, dublată de o amplă campanie de colectare de fonduri necesare derulării proiectului “Un strop de viaţă”, unde alături de partenerii săi a reuşit să sensibilizeze populaţia de a se implica in donarea voluntară de sânge.

     A doua ediţie a Regatei de Caritate Rotary Mangalia se va derula în perioada  23-24 august 2014 în Life Harbour Limanu, sub deviza “Preţuieşte-ţi aproapele!” şi va avea drept scop colectarea de fonduri pentru achiziţionarea unor tărgi mobile cu sistem hidraulic pentru Serviciul de Urgenţă din cadrul Spitalului Municipal Mangalia. Preţuieşte-ţi şi ajută-ţi aproapele, iată un îndemn pe care îl auzim destul de des, iar câţi dintre noi îl şi urmărim este mai dificil de aflat. Demersul rotarienilor din Mangalia este, fără echivoc, un demers altruist, care vine în sprijinul semenilor.

     Regata se va desfasura dupa urmatorul program:

– sambata, 23 August 2014, ora 10.00 – 18.00, curse in cadrul golfului Limanu;

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

– sambata, 23 aug., seara, incepand cu ora 19.30, petrecere in cadrul Marinei Limanu;

– duminica, 24 aug. 2014, orele 10.00 – 14.00, curse in cadrul golfului Limanu;

– duminica, 24 aug. 2014, ora 14.30, festivitatea de premiere.

     Pentru inscrieri, donatii si informatii generale asupra acestui eveniment si asupra activitatii clubului Rotary Mangalia, va rugam sa accesati www.rotarymangalia.ro

     Cu mulţumiri,

Preşedinte ,

Dr.Tatiana ODOBESCU.

Comunicat de presa primit Miercuri, 16 iulie 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply