1 IUNIE, ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

0
732

Google celebrează ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI cu un logo special. Ce să faci de ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI.

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI 2014, 1 IUNIE. Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Primaria Municipiului Bucuresti, prin directiile si institutiile din subordine, organizeaza in acest week-end o serie de evenimente dedicate celor mici. 

Astfel, Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret ii invita pe copii la cea de a treia editie a „Festivalului Copiilor”.

ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI, 1 IUNIE.  Evenimentul se desfasoara in perioada 30 mai – 1 iunie, in Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle), acolo unde copiii au parte de mai multe surprize: plimbări cu ponei, ascensiuni cu balonul, carusel, sfere plutitoare, barcutele cu radiocomanda, spectacole de dans şi muzică, desene pe asfalt, locuri de joacă gonflabile, concursuri de castele din nisip, animatori speciali (face-painting, clovni, împletituri de păr, eroii din poveşti), spectacolele de magie, dresaj canin şi teatru pentru copii si spatii de joaca special amenajate.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ziua-internationala-a-copilului-ziua-internationala-a-copilului_1452282.html#ixzz33Ma9IazB 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Follow us: @realitatea on Twitter


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply