Joi, 15 mai, se închide traficul rutier în staţiunea Mamaia!

0
652

Atenţie, constănţeni! Traficul rutier se închide în staţiunea Mamaia pe data de 15 mai, pentru montarea pasarelelor pietonale, în intervalul orar 9.00 – 19.00. Toţi participanţii la trafic sunt rugaţi să folosească ruta ocolitoare din zona Ovidiu.

SC Polaris M Holding SRL, în colaborare cu Primăria Municipiului Constanţa anunţă că se închide circulaţia pe bulevardul Mamaia, pe data de 15 mai 2014, între orele 9.00 – 19.00, în zona Cazino, pentru efectuarea lucrărilor de montaj tablier la pasarela Năvod şi Pescăruşi. În această perioadă, circulaţia rutieră între Constanţa şi Năvodari se va efectua pe ruta Constanţa – Ovidiu – Lumina – Năvodari şi retur.

Restricţiile din zona Cazino şi zona Hotel Rex vor fi semnalizate şi marcate în conformitate cu Codul Rutier şi legislaţia în vigoare. Ne cerem scuze pentru inconvenientele care decurg din efectuarea acestor lucrări, dar sperăm ca acestea vor fi în interesul dezvoltării turismului în staţiunea Mamaia, se precizează într-un comunicat remis redacţiei.

Sursa: replicaonline.ro, 14 mai 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply