Un documentar-şoc denunţă industria alimentară drept principala cauză a obezităţii

0
722

Industria alimentară, care întreține dependența de zahăr, este principala responsabilă de flagelul obezității care afectează în SUA, denunță documentarul “Fed Up” lansat în ultimul weekend în sălile de cinematograf americane.

Industria alimentară, care întreține dependența de zahăr, este principala responsabilă de flagelul obezității. / FOTO: www.financiarul.ro.

Filmul de 90 de minute relevă o realitate paradoxală: americanii nu au făcut niciodată atât de mult sport ca în prezent și nu au căutat niciodată să consume atât de multe produse cu conținut redus de calorii și totuși doi din trei americani sunt supraponderali și generații întregi de mici americani vor trăi mai puțin decât părinții lor.

Cauza ar fi că, întocmindu-și politicile de sănătate publică, autoritățile le-au condamnat la eșec pe toate pentru că s-au înșelat asupra țintei. Responsabil de obezitate nu este lipsa de exercițiu fizic, ci zahărul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/un-documentar-soc-denunta-industria-alimentara-drept-principala-cauza-a-obezitatii_1438125.html#ixzz31WKzm01w

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply