Echipa #Selfie vine la Constanţa – FOTO

0
1176

Constănţeanul Levent Sali, nerăbdător să se întâlnească cu publicul de acasă.

Echipa filmului #Selfie, prima comedie românească cu şi despre tineri lansată în ultimii ani pe marile ecrane, vine la Constanţa!

Spectatorii vor avea ocazia de a-i întâlni pe actorii: Levent Sali, Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Alex Calin si Vlad Logigan, alături de regizorul Cristina Iacob – marţi, 12 mai, începând cu ora 19,00, la Cinema City, înMall Maritimo.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 Filmată în Constanţa, pelicula este autoportetul generaţiei actuale şi spune povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventura a vietii lor începe cu o escapada la mare.

Originar din Constanţa, carismaticul Levent Sali s-a apucat de spart bancomate, în comedia #SELFIE.  Levent recunoaşte că se regăseşte în nebuniile pe care le face personajul său: „Mihai este un tip foarte vorbăreţ, nebun, ştie să se facă îndrăgit şi îi plac prea mult fetele… chiar toate pe care le întâlneşte. Semănăm în mai multe privinţe. Cu toţi colegii de platou m-am înţeles bine încă din prima zi de filmări. Am râs foarte mult, ne-am distrat şi am rămas prieteni şi acum. Băieţii m-au ajutat foarte mult în realizarea rolului. Odată, nu-mi ieşea deloc o replică, mă bâlbâiam într-una şi nu mă puteam opri din râs. Vlad a început să ţipe, am ţipat şi eu la el, m-am enervat şi uite aşa mi-a ieşit replica. Abia la final mi-a spus că a ţipat la mine intenţionat ca să mă ducă în starea care trebuia.”

În comedia #SELFIELevent Sali împreună cu actorii Vlad Logigan şi Alexandru Călin joacă rolurile a trei prieteni care au de gând să petreacă o vară plină de distracţie la mare, cu banii obţinuţi din furat. Totul până în momentul în care le întâlnesc pe rebelele Yasmine, Roxi şi Ana, interpretate de Crina SemciucOlimpia Melinte şi Flavia Hojda.

Cu gândul că în curând vor scăpa de BAC, profesori şi liceu, cele trei adolescente au pornit spre mare în aventura vieţii lor cu doar două zile înainte de examenul maturităţii. Planurile tinerilor vor fi date peste cap de intervenţiile adulţilor responsabili, rolurile acestora revenindu-le actorilor consacraţi ca Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Răzvan Fodor, Carmen Tănase şi Florin CălinescuMihaela Rădulescu, Dan Chişu, Smiley, Alex Velea sau George Vintilă sunt câteva dintre vedetele care vor stârni noi hohote de râs cu apariţiile lor.

Regizat de Cristina Iacob, filmul #SELFIE aduce distracţia pe marile ecrane.

La Constanţa, #Selfie poate fi urmărit la Cinema City, în Mall Maritimo, MARȚI, 13 mai, ora 19,00.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply