Modificări drastice în profesia de avocat. Ce îi aşteaptă pe apărători

0
1304

Statutul profesiei de avocat a fost modificat. Astfel, avocaţii vor avea o serie de reguli pe care vor trebui să le respecte. Apărătorii din Constanţa spun că aceste reguli sunt binevenite, pentru că existau diverşi avocaţi care îşi făceau publicitate pe site-urile de socializare sau prin diverse forme, considerate neprofesionale şi neloiale.

Publicitatea se face în revistele de specialitate

Potrivit noilor prevederi din Statut, avocaţii au la dispoziţie mai multe mijloace de publicitate, respectiv domeniul de internet, adresele de email, pagina web şi publicarea de articole în reviste sau alte publicaţii de specialitate, ori care nu sunt destinate publicului larg.

Conform actului normativ, nu va fi permisă utilizarea următoarelor forme de publicitate: racolarea clientelei (se consideră racolare adresarea personală sau prin terţi către victimele accidentelor sau către moştenitorii acestora, aflaţi în imposibilitate de a alege un avocat); utilizarea, în scopul realizării corespondenţei prin email sau al postării unei pagini web, a unui domeniu de internet rezervat de un comerciant.

În aceste condiţii, avocaţii nu vor mai putea folosi adrese de e-mail furnizate de operatori precum Google sau Yahoo şi nici să îşi facă pagini de prezentare sub formă de blog-uri, oferite gratuit de platforme precum WordPress sau Blogger.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, în cugetliber.ro, Miercuri, 7 mai 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply