Bal de caritate pentru un nou centru de donare de sânge, la Mangalia

0
923

 

După ce a organizat mai multe sesiuni de informare asupra donării de sânge, Club Rotary Mangalia va organiza, pe 22 februarie, un bal de caritate care are ca scop strângerea de fonduri pentru înfiinţarea unui nou centru de donare de sânge în cadrul Spitalului Municipal Mangalia.

„Evenimentul va avea loc şi pentru că suntem în preajma zilei internaţionale Rotary, astfel că vom cupla cele două evenimente. Balul de caritate are ca scop strângerea de fonduri pentru înfiinţarea unui centru de donare de sânge în sudul litoralului, la Mangalia, în cadrul spitalului. Cu banii strânşi după eveniment, sperăm să putem achiziţiona aparatura necesară şi să primim toate acreditările. Pe de altă parte, vom continua să realizăm sesiuni de informare cu privire la importanţa donării de sânge.

Ne bucurăm că avem sprijinul conducerii centrului regional de transfuzie sanguină Constanţa, mai precis a dr. Alina Dobrotă, care ne sprijină pe partea de instruire medicală, dar şi de susţinerea reprezentanţilor Spitalului Municipal Mangalia”, a explicat dr.Ana Oleniuc, presedintele Rotary Club Mangalia.

Andreea NĂSTASE, cugetliber.ro/stiri-sanatate, Joi, 20 febr.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply