PASĂREA ROCK, cu Baniciu, Kappl şi Ţăndărică, un nou proiect pe piaţa muzicală

0
751

Formaţia Pasărea Rock, un proiect muzical semnat de Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, cărora li s-au alăturat Vlady Cnejevici, Teo Boar şi Cristi Gram, a fost lansat marţi la sediul Institutului Cultural Român din Bucureşti.

 

“Ne-am adunat într-un super grup care să ne facă plăcere atât nouă, cât şi publicului. Încercăm să facem un lucru frumos. (…) Nu este o lansare a unei trupe sau a unui album, este o lansare a unui grup de prieteni care au în spate o carieră”, a spus Ovidiu Lipan Ţăndărică. Potrivit acestuia, genul pe care formaţia îl va aborda “va fi un rock-folk cu rădăcini româneşti”.

Mircea Baniciu a afirmat că “reconstituirea” grupului se impunea de mai mulţi ani şi, chiar dacă nu a fost posibilă refacerea legendarei trupe Phoenix, cei care s-au implicat în proiectul Pasărea Rock vor încerca “să ducă mai departe” ceea ce s-a început în anii ’70.

 Vă invităm să citiţi mai mult aici:

http://www.agerpres.ro/media/index.php/cultura/item/256122-Pasarea-Rock-cu-Baniciu-Kappl-si-Tandarica-un-nou-proiect-pe-piata-muzicala.html

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply