Lista cu cei 192 de pompieri care vor fi demişi, disponibilă pe www.cugetliber.ro

0
834

În Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea este frământare. După şapte ani de când au participat la concursul de angajare în cadrul ISU Dobrogea, aproximativ 150 de pompieri constănţeni îşi vor pierde locurile de muncă.

În articolul din ediţia anterioară, în care relatam despre decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de a condamna la închisoare fosta conducere a inspec-toratului şi de a anula 205 foi de concurs falsificate şi documentele de încadrare pentru 192 de pompieri, menţionam că, în prezent, din totalul celor care au avut foile de concurs falsificate, o parte au renunţat deja la acest loc de muncă.

Reprezentanţii ISU Dobrogea aşteaptă pronunţarea în scris a Curţii Supreme pentru a stabili ce paşi urmează să fie urmaţi.

Lista cu cele 192 de persoane referitor la care magistraţii bucureşteni au decis să le fie anulate „documentele întocmite cu prilejul încadrării la ISU Dobrogea, ale căror foi de concurs au fost falsificate” o puteţi găsi pe pagina web a ziarului nostru, www.cugetliber.ro; tot aici puteţi citi şi decizia pronunţată de instanţa supremă pe 18 mai 2012 şi rămasă definitivă prin hotărârea de vineri, 24 ianuarie.

Florentina BOZÎNTAN – DUMITROV, Cuget Liber, luni, 27 ian.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply