O profesoară din Cluj i-a impresionat pe specialiştii Cambridge

0
793

Cristina Cocan, o tânără profesoară de mare valoare.

O tânără profesoară de la o şcoală de cartier din Cluj-Napoca a câştigat o bursă acordată de renumita universitate Cambridge celor mai buni dascăli de limba engleză din întreaga lume.

Cristina Cocan, o profesoară în vârstă de 32 de ani a Şcolii “Alexandru Vaida-Voevod”, a fost recompensată pentru bunele practici în procesul de predare, evaluare şi dezvoltare profesională, notează adevarul.ro.

Doar 5 profesori din întreaga lumea au primit, anul acesta, bursa “dr. Peter Hargreaves IATEFL 2014”. Tânăra profesoară din Cluj s-a numărat printre aceştia, deşi pentru bursa au aplicat aproximativ 2.000 de persoane din lume.

Profesoara foloseşte, pentru a-i ajuta pe elevii săi, de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, cele mai noi şi mai eficiente tehnici de predare a materiei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Salariul lunar, de doar 1.000 de lei, nu a împiedicat-o să îşi conducă elevii spre performanţă.

“Poate nu în fiecare clasă, dar la o clasă din două întâlnesc un elev pe care, cred eu, reuşesc să-l schimb în bine. Acest lucru mă motivează foarte tare. Şi mă întâlnesc cu copilul acela, care de la început a vorbit cu mine numai în engleză, şi mă întreabă ceva în engleză şi se mai întâmplă să fie câte un coleg de altă specialitate prin preajmă… deja ziua e salvată”, spune, zâmbind dăscăliţa originară din Bistriţa.

Profesoara a prezentat speciliştilor Cambridge moduri distractive şi extrem de eficiente de predare a limbii engleze în şcolile din România şi din alte ţări cu specificul ţării noastre.

Sursa:

http://ro.stiri.yahoo.com/o-profesoar%C4%83-din-cluj-i-a-impresionat-pe-speciali%C5%9Ftii-cambridge-142223383.html


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply