Tinerii designeri, îndemnaţi să remodeleze Mangalia

0
765

Tinerii designeri, îndemnaţi să remodeleze Mangalia

Primăria Mangalia a lansat un proiect-pilot pentru modernizarea peisagistică a municipiului şi a staţiunilor Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus şi Saturn.

Primăria Mangalia a încheiat, recent, un acord de parteneriat cu instituţii specializate în design urban şi peisagistic, Facultatea de Urbanism din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” – Bucureşti şi Asociaţia Absolvenţilor Urbanişti şi Peisagişti din România, în vederea desfăşurării unui proiect privind schimbarea în plan arhitectural a înfăţişării Mangaliei şi staţiunilor Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus şi Saturn.

În acest sens, primarul Mangaliei, Cristian Radu, a purtat o serie de discuţii cu reprezentanţii factorilor implicaţi în dezvoltarea acestui proiect, în cadrul cărora a căutat cele mai bune soluţii de design urban pentru relansarea obiectivelor turistice din zona Mangalia.

„Acest parteneriat va avea ca finalitate demararea unor proiecte menite a schimba total înfăţişarea staţiunilor. Municipalitatea va acorda tot spijinul tinerilor specializaţi în design, pentru a reda staţiunilor strălucirea de altădată. Vom reuşi, cu siguranţă, să primim turiştii într-un alt decor peisagistic decât cel actual”, a declarat Cristian Radu.

În urma unei analize riguroase, primarul Mangaliei şi reprezentanţii Primăriei din cadrul departamentelor de specialitate vor demara ample lucrări de modernizare a staţiunilor.

Tatian IORGA, telegrafonline.ro, 01.01.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply