PREMIERĂ la Concertul de Anul Nou de la Viena!

0
740

Miercuri, 1 ianuarie 2014, de la ora 12.15 pe TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro puteti viziona in direct Concertul de Anul Nou 2014. Doar la Televiziunea Română!

Mesajele de Anul Nou ale milioanelor de telespectatori ai Concertului de la Viena vor fi proiectate în direct, în acordurile celebrului vals „An der schönen blauen Donau” (Frumoasa Dunăre albastră), pe ecranul uriaş de la Muskverein.

„Filarmonica din Viena anunță oficial că, pentru prima dată în istoria de 74 de ani a Concertului de Anul Nou, înaintea celui de-al doilea bis, tradiționalul „An der schönen blauen Donau”, milioanele de telespectatori ale acestui show cult ce are loc la fiecare 1 ianuarie vor putea să-și ureze La mulți ani prin intermediul rețelelor de socializare!

Toată lumea este invitată să-și felicite prietenii, familia și apropiații grație acestei transmisiuni mondiale, mesajele de Anul Nou fiind proiectate în acordurile celebrului vals, pe ecranul uriaș de la Muskverein. Aşadar, Prosit 2014 !

Folosind hashtag-ul #prosit2014 – mai toti avem câte un smartphone – mesajele telespectatorilor acestei megatransmisii vor putea fi urmărite în întreaga lume.

…Trebuie neapărat spus însă că, la noi, singura Televiziune ce transmite acest concert, urmărit de milioane de români, în fiecare primă zi, a fiecărui Nou An este Televiziunea Română.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

…Păstrând tradiția, vă invit miercuri, 1 ianuarie 2014, de la ora 12.15 pe TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro să vizionați Concertul de Anul Nou 2014. Doar la Televiziunea Română.

Şi nu uitați, cînd Daniel Barenboim va ataca Frumoasa Dunăre Albastră, puteți da send unui #lamulțiani, pe care îl vor vedea milioane de oameni!”, a anunțat Cătălin Sava.

Jurnalistul va fi gazda acestui eveniment muzical clasic din lume, care este în direct şi în exclusivitate doar la TVR 1, TVR HD şi pe tvrplus.ro miercuri, 1 ianuarie 2014, de la 12.15 şi după Telejurnal, de la 13.15.

Autor: Anca Simionescu.

Citiţi mai mult: PREMIERĂ la Concertul de Anul Nou de la Viena! – Media > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/concertul-de-anul-nou-de-la-viena-la-multi-ani-in-retelele-de-socializare-1074456.html#ixzz2owWPbW7s
EVZ.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply