Chevron şi reprezentanţii CJC, întâmpinaţi cu huiduieli la Mangalia (foto)

0
731

Scandal monstru la Restaurantul „Alutus“, locul în care Consiliul Judeţean Constanţa, reprezentat de Cristinel Dragomir şi compania Chevron l-au ales pentru o întâlnire cu cetăţenii, care, însă, nu a fost anunţată nici presei (cel puţin nu celei locale) şi nici populaţiei Mangaliei.

Cum era de aşteptat şi continuând „tradiţia“ celorlalte întâlniri ale companiei ce doreşte explorarea şi, eventual, exploatarea resurselor de gaze de şist în zona Mangaliei, evenimentul nu a fost lipsit de incidente.

Contestatarii metodei de fracturare hidraulică, veniţi într-un număr destul de mare, i-au luat la rost atât pe reprezentanţii Chevron, cât şi pe Cristinel Dragomir, căruia i-au imputat faptul că nu le reprezintă interesele, deşi l-au votat în acest sens.

Au mai fost prezenţi în sală pentru „a se informa“, după cum au declarat, viceprimarul Bogdan Magan, alături de fostul preşedinte al FC Farul Constanţa, Neculai Tănasă, vicepreşedintele Organizaţiei de Femei PSD, Mihaela Ariciu sau Marius Ciobănel, om de afaceri din localitate si Ismail Facredin, administrator al unei firme de transport din localitate.

Discuţiile au degenerat rapid, unul dintre protestatarii din sală, ce i-a cerut socoteală lui Dragomir că nu îi îngăduie să vorbească, fiind mai întâi admonestat de către Tănasă şi, ulterior, de către viceprimarul Maganu.

După discuţii ce au ţinut mai bine de două ore, organizatorii au ieşit din sală, în huiduielile participantilor ce au scandat „Chevron, go home!“

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: editiadesud.ro, 28.11.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply