Reprezentanţii companiei Chevron primiţi cu huiduieli la Mangalia. Viceprimarul s-a îmbrâncit cu cetăţenii

0
576
starshiners.ro%20

MANGALIA.TV:

Astăzi (joi, 28 nov.) presa a fost anunţată pe ultima sută de metri că va exista o prezentare a companiei Chevron despre fracturarea hidraulica in Mangalia. Initial, am crezut ca prezentarea a fost initiata de compania Chevron, ulterior ei declarand ca Primaria Mangalia a organizat aceasta prezentare. Prezentare si nu dezbatere.

Putinii prezenti trebuiau sa asculte cateva ore ce se spune de la masa corporatistilor si a vicepresedintelui Consiliului Judetean. Cetatenii din Mangalia asteptau demult o dezbatere cu public, inainte de a se incepe orice lucrare, cum era normal. Poporul este inca suveran, atunci cand este anuntat ca isi poate manifesta suveranitatea.

La ora 16.00, adunati la restaurantul Alutus, ce-i drept sala de conferinte din complex, cetatenii nu au reusit sa indure prea mult povestile “expertilor” pro fracturare.

Au vociferat, consilierul local Maganu Bogdan, viceprimar, deranjat ca nu poate auzi prezentarea, s-a luat la cearta cu unul dintre cetatenii prezenti, o persoana care lucreaza in domeniul turismului. De aici a fost doar un mic pas pana la o imbulzeala generala si aproape de o bataie intre cativa reprezentati PSD si cetatenii prezenti.

VIDEO, pe mangalia.tv, Joi, 28 nov.2013:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

http://www.mangalia.tv/reprezentantii-companiei-chevron-primiti-cu-huiduieli-la-mangalia/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply