Proiect – Obor nou la Mangalia

0
619

farmec.ro

Obor nou la Mangalia

Primăria Mangalia va amenaja un nou obor pentru producătorii agricoli din zonă, spaţiu care va îndeplini toate normele igienico-sanitare.

Municipiul Mangalia este o zonă preponderent turistică, însă Primăria le pregăteşte câteva surprize producătorilor agricoli din zonă. Prima dintre acestea este amenajarea unui obor pe un teren aparţinând domeniului privat al municipalităţii şi care este situat în zona Industrială (lângă Moară).

Directorul Administraţiei Domeniului Public şi Privat (ADPP), Cătălin Cornaci, a declarat că oborul se va întinde pe o suprafaţă de 14.000 de metri pătraţi şi va fi situat în vecinătatea celui existent.

Vor fi amenajate spaţii separate, ce vor îndeplini toate normele igienico-sanitare, astfel încât să se poată vinde de la produse lactate până la carne, mezeluri, fructe, legume şi animale.

“În funcţie de doleanţele comercianţilor, dar şi de interesul clienţilor, se poate lua în calcul funcţionarea şi în cursul săptămânii a acestui târg. Măsura este binevenită, având în vedere că, în prezent, produsele se vând în condiţii insalubre, în plină stradă, direct pe pământ. Consumatorii acceptă însă situaţia datorită preţurilor mici şi diversităţii mărfurilor, foarte mulţi preferând să se aprovizioneze de la comercianţii din mediul rural”, a spus Cornaci.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Tatian IORGA, telegrafonline.ro, Miercuri, 13 nov.2013.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply