Grapini lasă ruşinea deoparte şi-şi pune toţi consilierii în conducerea Mamaia S.A.

0
795
…După experienţa lui Vodă de la Lugoj, paraşutat la Neptun.

Grapini lasă ruşinea deoparte şi-şi pune toţi consilierii în conducerea Mamaia S.A.

Distracţia poartă numele de România. Avem o ţară sublimă şi conducătorii pe care îi merităm şi pe care îi aşezăm, din 4 în 4 ani, în fruntea meselor cu bucate, alături de fini, nepoţi, neveste, pile şi pupile.

Românul de rând a putut admira, zilele trecute, imagini cu o sexi-domnişoară, îmbrăcată sumar, sprijinită lasciv de o maşină. Vorbim despre o jună focoasă, ajunsă de pe coperţile revistelor pentru adulţi direct la Ministerul de Externe. Există, însă o logică: la impresia artistică, România are mari şanse să bifeze de nota 10 în delegaţiile trimise peste hotare.

Mai departe, presa centrală descoperea, ieri, încă o duduie de 10 plus, o consilieră a unui parlamentar. Ce o recomandă? Nu vocea şi talentul, cum e cazul unei angajate de la un minister oarecare, ci ipostazele deocheate în care apare alături de o altă tânără. Nu mai enumerăm protejatele miniştrilor şi parlamentarilor, întrucât vine tare din urmă şi o doamnă ministru, la fel de hotărâtă ca şi colegii bărbaţi să promoveze şi să dea o şansă în viaţă tinerilor.

Maria Grapini, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, a mai bifat o reuşită la Constanţa: noul Consiliu de Administraţie al Mamaia S.A. După ce a adus un tânăr de la Lugoj în conducerea SC Neptun Olimp, iată că ministrul a transmis următoarele indicaţii pentru Mamaia S.A., aşa cum indica ordinea de zi a şedinţei de ieri: Tudor Mataragiu, Bogdan Balaş (ambii consilieri ai ministrului Maria Grapini), Elena Şoavă.

De asemenea, Cosmin Trif, un alt consilier personal al ministrului Grapini, este propunerea de reprezentant al statului în AGA de la Mamaia S.A. Facem precizarea că numele ne-au fost puse la dispoziţie de un reprezentant al ministerului condus de Grapini, cu menţiunea că acesta nu a putut să ne spună şi cine va fi directorul Mamaia S.A.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În schimb, am aflat că Elena Şoavă, care conduce o direcţie prin ministerul Mariei Grapini, a fost desemnată, ca urmare a alegerii noului Consiliu de Administraţie, preşedinte al C.A. Ca background, adăugăm că Mataragiu este unul dintre consilierii care au însoţit-o pe ministrul Grapini la reuniunea Adunării Generale a Organizaţiei Mondiale a Turismului care s-a desfăşurat în Zambia şi Zimbabwe, în perioada 24-29 august a.c.

Olan: Nu fac politică pentru a obţine funcţii

Până când va fi publicat şi documentul oficial privind componenţa noului Consiliu de Administraţie al Mamaia S.A. (cine ştie, poate între timp se supără ministrul şi îl schimbă!), mai adăugăm, cu amuzament, că un nume vehiculat pentru funcţia de director al societăţii este cel al soţiei lui Vasile Olan, consilier local în Mangalia şi preşedinte al PC Mangalia. De ce spunem asta cu amuzament?

Pentru că Vasile Olan a avut o reacţie de-a dreptul înduioşătoare atunci când a fost contactat de Replica: în primă instanţă a spus că nu ştie nimic despre conducerea Mamaia S.A.; ulterior, Olan ne-a declarat că nici vorbă să ajungă soţia sa director, întrucât nu fac politică pentru a obţine funcţii, a susţinut conservatorul. Eu şi soţia mea avem afaceri respectabile, nici vorbă să fiu de acord…, a completat Olan.

În schimb, preşedintele PC Constanţa, senatorul Mircea Banias, ne-a declarat că îşi aminteşte că, acum o lună-două, când a existat o discuţie cu privire la eventuale propuneri pentru SC Mamaia S.A., o variantă ar fi fost fix soţia lui Olan. Dar a fost doar o discuţie…

Alexandra ANTON, replicaonline.ro, Miercuri, 13 nov.2013.

Citeşte şi:
http://www.replicaonline.ro/georgel-voda-parasutat-de-grapini-din-lugoj-sa-faca-turism-in-neptun-142073/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply