Comedia “Escroci în aer liber” de Ion Băieşu, la Casa de Cultură din Mangalia

0
614

Clubul Rotary Mangalia prezintă comedia  “Escroci în aer liber” de Ion Băieşu, miercuri 30 octombrie, ora 20.00, la Casa de Cultură Mangalia,  cu Dan Tudor şi Monica Davidescu – actori ai Teatrului Național București.

Clubul Rotary Mangalia prezintă miercuri 30 octombrie, ora 20.00, la Casa de Cultură Mangalia, comedia  "Escroci în aer liber" de Ion Băieşu, cu Dan Tudor şi Monica Davidescu – actori ai Teatrului Național București .<br />“Escroci în aer liber” prezintă diverse moduri amuzante şi inovative de a seduce. Un cuceritor de meserie alege peronul gării ca loc în care să-şi poată pune în valoare talentul de Don Juan. O tânără aleasă de el pentru a fi cucerită este însă cel puţin la fel de abilă în a manipula sentimentele sexului opus. Cine va fi până la urmă seducătorul şi cine va fi cel sedus aflati vizionand spectacolul.<br />Preţul unui bilet este 30 lei.  Iubitorii de teatru mă pot contacta la nr. de telefon 0748881111 pentru că am 6 bilete disponibile.

“Escroci în aer liber” prezintă diverse moduri amuzante şi inovative de a seduce. Un cuceritor de meserie alege peronul gării ca loc în care să-şi poată pune în valoare talentul de Don Juan.

O tânără aleasă de el pentru a fi cucerită este însă cel puţin la fel de abilă în a manipula sentimentele sexului opus. Cine va fi până la urmă seducătorul şi cine va fi cel sedus aflati vizionand spectacolul.

Preţul unui bilet este 30 lei.

Iubitorii de teatru mă pot contacta la nr. de telefon 0748.881.111, pentru că am 6 bilete disponibile.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Av.Florin Răican, Rotary Club Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply